Land Rover Discovery Yedek Parçaları

Merhaba Değerli Land Rover Yedek Parçaları web sitesi okurları;

Bu yazımda Land Rover’ın en sevilen modellerinden biri olan Discovery’ler için yedek parça temini ve çeşitliliği konularından bahsedeceğim. Sözü fazla uzatmadan Land Rover Discovery Yedek Parçaları başlıklı makalemin detaylarını anlatacağım yazıma başlıyorum.

Land Rover Discovery Yedek Parça Temini: 


Eğer bir Discovery sahibi veya bu model bir Land Rover almayı düşünüyorsanız; yedek parça temini konusunda kafanızda hiçbir soru işareti oluşmasına gerek yoktur. Discovery’nin 1 – 2 – 3 ve 4 serilerinin hepsi için yeterli yedek parça ülkemizde bulunmaktadır. Bunların temini konusunda ise; 3 – 4 serileri henüz garantiden çıkmadıkları için, yedek parçalarını yetkili servislerde değiştirmeniz gerekmektedir. Discovery 1 ve 2 serileri artık eskidi diyebiliriz. Ancak bu modellerde ülkemizde off road için en çok tercih edilen modeller arasında gelmektedir. Arazide hor kullanıldıkları ve kırıldıkları için hemen her parçası rahatlıkla bulunabilen bir modeldir. Bu konuda her hangi bir Discovery serisini almak ve acaba yedek parçaları bulunur mu diye düşünmenize gerek yoktur. Her yerde rahatlıkla bulabilirsiniz, ilerleyen yazılarımda bu araçların yedek parçalarını nereden ve nasıl bulabileceğinize dair makaleler yayınlayacağım zaten.

Land Rover Discovery neden bu kadar seviliyor? 


Land Rover’ın maceracı ruhunun; genç ve dinamik bir görüntüyle birleştiği bir araçtır Discovery modeli. Ne Defender gibi %100 safkan arazi aracıdır, ne de Range Rover gibi prestij aracıdır. İkisinin tam ortasında durur. Off Road kullanımında başarılı, şehir içerisinde atak, güvenilir ve sağlamdır. Açıkçası her şeyden biraz isteyenler için müthiş bir araçtır Land Rover Discovery’ler. Bu yüzden 1989 senesinde çıkarttığı ilk modelinden beri tüm 4x4 severlerin gönlünde taht kurmuş ve her zaman piyasası olan bir araçtır.

Land Rover Discovery modeli hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için aşağıya, modeli tüm detayları ile anlatan wiki sayfasının linkini ekliyorum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Land_Rover_Discovery

Land Rover Yedek Parçaları isimli web sitemdeki bir yazının daha sonuna geldik değerli 4x4 severler. Land Rover Discovery Yedek Parçaları başlığı altında sizlere Discovery modellerinin yedek parça teminleri, çeşitliliği ve araçların özelliklerinden kısaca değindim. Umarım okurlarımız için faydalı bir makale olmuştur.

Bir önceki yazımız olan; Land Rover Defender Yedek Parçaları isimli makaleyi okudunuz mu?

Saygılar...

0 yorum:

Yorum Gönder